Select Page

KONKURS ZA NASTAVNO OSOBLJE XII BEOGRADSKE GIMNAZIJE ZA UČEŠĆE U ERAZMUS+ PROJEKTU 

Development of Competences for Integrative Teaching/Learning in Digital Age – Challenges of Modern Educatiон

PROJECT NUMBER: 2022 -1 – RS01 – KA122SCH – 000076704   

Poštovane kolege i koleginice,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da dana 5. septembra 2022. zvanično počinje Erazmus+ projekat koji će trajati 14 meseci i pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u utorak 6. 9. 2022. na kratkoj promociji sa početkom u 13.15č u jezičkom kabinetu. Od srede 7. 9.  do ponedeljka 19. 9. 2022. do 20.00č možete se prijaviti za učešće koje podrazumeva:

1)    Putovanje na kurs/trening u trajanju od 7 dana u Granadi (Španija) kraj oktobra/početak novembra 2022. (obezbeđen prevoz, smeštaj, dnevnice)

2)    Radionice i diseminaciju projektnih rezultata nakon putovanja do završetka projekta

3)    Izradu priručnika u digitalnoj formi sa primerima dobre prakse

4)    Priprema didaktičkog materijala za kurs na Moodle platformi

Molimo vas da pošaljete Europass CV na srpskom jeziku, latinično pismo, na adresu milena.radovanovic@nastava.xiigimnazija.edu.rs (koordinator projekta) i direktor@nastava.xiigimnazija.edu.rs (legalni zastupnik) i potvrdu o zaposlenju. Takođe, potrebno je da kao prilog pošaljete kratko motivaciono pismo (do 250 reči) u kome biste objasnili zašto želite da učestvujete na ovom projektu, kako se vaše profesionalno iskustvo uklapa u opis projekta, kao i da navedete na koji način bi vaše uključivanje u projektne aktivnosti uticalo na vaš dalji rad. Prednost će imati profesori koji već rade u školi na neodređeno, koji su svojim angažovanjem doprineli radu ustanove, koriste engleski jezik nivo B1 (jezik na kom će se odvijati trening) i imaju potrebu za usavršanjem digitalnih veština. 

Na linku http://www.agifodent.es/ možete pročitati nešto više o partnerskoj instituciji koja će nas ugostiti, a u prilogu je program kursa  koji su pripremili.

21. 9.  sreda 12.00 – 14.00č Sastanak projektnog tima i odabir učesnika        

23. 9. petak –  Objava rezultata konkursa na oglasnoj tabli, sajtu, instagram profilu škole i putem službenih mejlova nastavnika.   Link za CV:  https://europa.eu/europass/eportfolio/screen/cv-editor?lang=sr

Повезане вести

Презентација актуелног Еразмус+ пројекта “Развој компетенција наставника за примену интегративне наставе и учења у дитално доба – изазови модерног образовања”

Презентација актуелног Еразмус+ пројекта “Развој компетенција наставника за примену интегративне наставе и учења у дитално доба – изазови модерног образовања”

У уторак, 31. јануара 2023. са почетком у 13.05ч одржаће се презентација актуелног Еразмус+ пројекта "Развој компетенција наставника за примену интегративне наставе и учења у дитално доба - изазови модерног образовања". Циљ промоције је упознавање наставног...

Одобрен још један Еразмус+ пројекат под називом “Различитост повезује”

Одобрен још један Еразмус+ пројекат под називом “Различитост повезује”

Са задовољством вас обавештавамо да је нашој школи одобрен за финансирање још један Еразмус+ пројекат под називом "Различитост повезује" под бројем  022-2-RS01-KA210-SCH-000098015 /KA210-SCH-13371037 /DIVERSITY BONDS-Challenges of Modern Education. Реч је о пројекту...