Select Page

Светско школско првенство у кошарци

Светско школско првенство у кошарци одржаће се у Београду у периоду од 21.09. до 27.09. Наша школа биће једна од 27 екипа учесница из целог света. 

Дана 16.09.  угостили смо представнике Београдске асоцијације за школски спорт на челу са председницом гђом Весном Читаковић Ђуришић, која је донела опрему за наше ученице. 

Испред школе, госте су дочекали директорка Гордана Павловић, професорка физичког и здравственог васпитања и вођа екипе Слађана Беатовић, чланови екипе Милица Савић 3/6 и Теодора Симончевић 2/8 и руководилац Ђачког парламента, професорка историје Мирјана Варничић. 

Захваљујемо се на посети представницима Београдске асоцијације за школски спорт и нашим ученицама желимо пуно успеха!

Повезане вести

Национална eTwinning конференција ” Инклузија у новој образовној стварности”

Национална eTwinning конференција ” Инклузија у новој образовној стварности”

У петак 23.9. 2022. године одржана је национална eTwinning конференција под називом " Инклузија у новој образовној стварности". Учесницима су се обратили представници Министарства просвете и Фондације Темпус, а предавања су одржали предавачи из Шпаније и Грчке. Након...

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА У ДВАНАЕСТОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

Ученици Дванаесте београдске гимназије обележили су Европски дан језика, кроз прављење презентација о знаменитостима земаља језика које уче. Часови језика тога дан били су посвећени разговору о културној баштини и знаменитостима Велике Британије, Француске, Русије,...