Select Page

Републичко такмичење из страних језика

Гимназија у Младеновцу је дана 22.05.2022. године, била домаћин Републичког такмичења из страних језика,  на коме су учествовале наше ученице Ања Лазовић 4/5 (немачки језик), Елена Дорадо Радојичић 4/8 (шпански језик), у пратњи професорке Љиљане Слијепчевић и Милене Радовановић.

Техничка школа у Младеновцу истог дана окупила је такмичаре из енглеског језика, а међу њима и наше ученице Катарину Ковачевић 4/6, Исидору Зелић 4/1 и  Јовану Драгутиновић 4/1, које је спремала професорка Ана Самарџић.

Елена Дорадо Радојичић 4/8, освојила је ПРВО место из шпанског језика. Ученицу је спремала професорка Милена Радовановић.

ЧЕСТИТАМО!

Повезане вести

Шаховски турнир

Шаховски турнир

Ученици наше школе били су учесници шаховског турнира у организацији Шаховског савеза Србије и Француског института. Учествовали су ученици  1/1:  Андрија Будимировић, Вук Ивановић и Војин Рашовић. Ученике је пратила наставница француског језика, Андријана...

Баскет 3х3

Баскет 3х3

Такмичење за средњошколце, баскет 3x3 одржано је 15. и 16. новембра 2022. у Хали спортова "Ранко Жеравица".  Женска екипа наступала је у саставу:  Милица Савић 3/6 Оливера Мандић 4/6 Теодора Црвендакић 4/6 Јована Ђаковић 1/4.  Мушка екипа наступала је у...