Select Page

Концерт

Ђачки парламент је, у сарадњи са Тимом за маркетинг школе, за крај школске 2021/22. организовао хуманитарни концерт. Школски бенд “XII (не) оправдани” наступао је 24.06.2022. године у саставу Ива Ранђеловић 1/6, Ирина Кадић 1/7, Лена Којић, Маша Брезјановић и Сара Мицић 1/8; гитара: Данило Мандић 1/8. Програм је водила Стела Петровић 1/8. Подршку реализацији хуманитарне акције дали су и Ана Алексић, Александра Прчић и Емил Шабовић 1/8, који су били задужени да посетиоцима пруже више информација на тему хуманитарне акције. Сва прикупљена средства, бенд ће донирати за лечење девојчице Маше Артико. У оквиру програма који је припремио Ђачки парламент, присутнима се обратила и председница Ђачког парламента Јелица Филиповић 4/7 која је изабрана и за ђака генерације наше школе. Јелица је предочила чиме се парламент бавио у последње две школске године, истакла његов значај и подржала ученике првог разреда за будуће акције овог типа. 
Директорка школе, Гордана Павловић, уручила је и похвале и признања за ученике који су у току ове школске године учествовали и постигли запажене резултате на такмичењима. 
Догађају су присуствовали ученици и родитељи, професори, управа школе, стручни сарадници и запослени. Ово је уједно последњи пројекат Ђачког парламента за школску 2021/22. годину, који је успешно реализован.