Select Page

Квиз Потера 

У нашој школи је 6. априла 2023. године одржан квиз „Потера“ у организацији професорке рачунарства и информатике Јелене Вујанац. 

Трагачи су овом приликом били: професорка хемије Рајка Јовановић, професорка физике Биљана Шестовић и професор филозофије Дејан Пејовић. 

Учесници квиза су били ученици трећег и четвртог разреда. Наступали су у тимовима и сваки тим је имао три ученика. Победио је тим у саставу: Николина Младеновић III-5, Елена Вечерина III-5 и Михајло Пејовић III -5.

Учествовали су следећи ученици: 

Андрија Димитријевић III-2, Војин Петковић III-2, Лазар Ђурић III-2, Николина Младеновић III-5, Елена Вечерина III-5, Михајло Пејовић III -5, Нађа Бојић III-5, Јован Војкић III-5, Урош Стојковић III-5, Сунчица Симеуновић III-6, Алекса Мазић III-6, Лука Ивановић III-6, Павле Јовановић III-9, Урош Матијаш III-9, Вук Стојановић III-9, Дарко Гордић IV-2, Данило Лутовац IV-2, Огњен Милаћевић IV-2, Мина Којић IV-3, Илија Пешић IV-3, Петар Вујовић IV-3, Андрија Бојовић IV-4, Андрија Крсмановић IV-4, Никола Стојановић IV-4, Елена Вукашиновић IV-6, Гаврило Лазовић IV-6, Тодор Ракић IV-6, Ђорђе Икић IV-7, Страхиња Алексић IV-7 и Марко Станојловић IV-7. 

Водитељке квиза су биле Ивона Илић IV-1 и Дејана Бојовић IV-4. 

Техничку подршку су чинили следећи ученици Јован Болић III-9, Лука Кресоја III-9, Михајло Јанићијевић II-9 и Марко Мрђеновић II-9 и фотограф Васко Вуковић IV-5. 

Захваљујемо се свим професорима и ученицима који су подршку пружили из публике.

Повезане вести

Турнир ученика другог разреда у баскету

Турнир ученика другог разреда у баскету

На иницијативу ученика II-9 и у сарадњи са наставницима физичког и здравственог васпитања, на нивоу другог разреда одржан је турнир у баскету 3x3.  На турниру је учествовало свих 9 одељења и мечеви су се играли 1. и 2. јуна, према паровима извученим жребом. ...

Републичко такмичење из биологије

Републичко такмичење из биологије

Похваљује се ученица Симона Вијатов 2/7 за учешће на Републичком такмичењу из биологије одржаном на Природно  - математичком факултету Универзитета  у Крагујевцу, на Институту за биологију и екологију. Ученицу је за такмичење припремала професор Јасмина...

Државно такмичење из информатике

У организацији Центра за таленте у Врању је 19.5.2023. одржано државно такмичење за таленте-област информатика. И на овом такмичењу ученици наше школе, одељења II9, постигли су запажен успех. Матеја Николић освојио је 1. место, а Михајло Јанићијевић и Бојан Рађеновић...