Select Page

Екскурзије и излети

Екскурзија ученика трећег разреда 2022/23.

Ученици трећег разреда Дванаесте београдске гимназије су период од 11. до 15. октобра 2022. провели на екскурзији. 

Боравили су на Златибору и у Требињу и том приликом су посетили Сирогојно, манастир Благовештење, Дрвенград, мананстире Грачаница и Тврдош у Републици Српској, Требиње,  Тјентиште и Вишеград.

Екскурзију су водили одељенске старешине: Милотка Молнар Сивч, Дарко Илић, Рајка Јовановић, Ана Самарџић, Сања Милановски, Јелена Загорац, Љиљана Слијепчевић, Бранка Јемуовић и Валентина Добријевић.

Екскурзија Другог разреда 2022/23. 

Ученици Дванаесте београдске гимназије су период од 16. до 18. октобра 2022. године провели на екскурзији. 

Боравили су на Златибору и обишли манастир Благовештење, Стопића пећину, Сирогојно, Вишеград, Мокру Гору и Дрвенград.  

Екскурзију су водили педагог Данијела Живановић и одељенске старешине: Бојана Жујовић, Петар Панић, Љубица Кнежевић, Јасмина Ивковић, Мирјана Варничић, Јелена Ђорђевић, Милена Радовановић и Тамара Малић.

Матурантска екскурзија

Матуранти Дванаесте београдске гимназије су период од 26. до 30. септембра 2022. године провели на екскурзији у северном делу Италије.

 Боравили су у местима Лидо ди Јесоло и Монтекатини терме, а обишли знаменитости и културно-историјско наслеђе Венеције, Вероне, Пизе, Фиренце, Сијене и Сан Ђимињана. 

Екскурзију су водили директорка школе Гордана Павловић и професори Снежана Миљковић, Денис Миљковић, Мирјана Ердељан, Ивана Вранић Анђелић, Свјетлана Коларевић, Наташа Машић, Рада Тодоровић и Светлана Миљеновић.

Екскурзија Златибор- Требиње

У периоду од 3.маја до 7.маја 2022.године, матуранти Дванаесте београдске гимназије са својим разредним старешинама: Ива Јањушевић, Татјана Хаџипетровић, Драгана Станковић, Гордана Ђорђевић, Слађана Беатовић  и директорком школе Горданом Павловић, посетили су Златибор и Требиње.

Екскурзија Златибор-Вишеград

Септембра месеца 2019.године, ученици другог разреда наше школе са разредним старешинама и помоћником директор су посетили Златибор и Вишеград.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab